Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa parcurgeti cu atentie “Termenii si conditiile” de mai jos, inainte de folosirea acestui site (magazin online).

1.Drepturi de proprietate intelectuala

Tot continutul site-ului  www.materiale-izolatie.ro este proprietatea ISAO GROUP S.R.L., avind punct de lucru in mun.Ploiesti , jud.Prahova , Str.Liliacului nr.1, Caldire C8 ; CUI: RO15077355 , inregistrata la ONRC Prahova sub nr: J29/1420/2002 , capital social 200 lei.

Contact:

vinzari@materiale-izolatie.ro

Tel.:0752444001 / 0752.444.002

Fax: 0344109555

Continutul , partial sau integral al magazinului www.materiale-izolatie.ro nu se poate reproduce , sau utiliza sub orice forma fara acordul prealabil , scris al ISAO GROUP SRL , fiind protejat de legislatia privind proprietatea intelectuala.

www.materiale-izolatie.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza acest continut (inclusiv ofertele de preturi , promotii , etc)  fara nicio alta notificare.

                                 2. Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Orice accesare  sau folosire in orice scop a site-ului www.materiale-izolatie.ro , dar si plasarea unei comenzi pe magazinul www.materiale-izolatie.ro implica acceptarea in prealabil a termenilor si conditiilor de mai jos.

Inainte de plasarea comenzii, va reamintim ca orice comandă implică o obligaţie de plată (din partea dvs.) a produselor solicitate si eventual (in functie de detaliile fiecarei comenzi) a costurilor de livrare.

3. Confidentialitate

Pentru inregistrarea ca utilizator al www.materiale-izolatie.ro va fi necesar sa furnizati o serie de date personale , precum numele si prenumele , adresa de e-mail , telefon , dar si alte informatii cu caracter personal , care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al magazinului nostru , sa faciliteze procesul unei noi achizitii si sa va informeze cu privire la eventuale promotii si oferte speciale (in cazul abonarii la newsletter).

In conformitate cu legislatia in vigoare , datele furnizate magazinului  www.materiale-izolatie.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost transmise.

www.materiale-izolatie.ro nu solicita si nu stocheaza  nicio informatie referitoare la cardul dvs.bancar , toate informatiile fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

www.materiale-izolatie.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate actiunilor tertilor si nici pentru  problemele de securitate ale serverului ce gazduieste magazinul nostru.

www.materiale-izolatie.ro nu divulga informatiile cu caracter personal furnizate de dvs., folosind aceste informatii numai pentru executarea comezilor primite de la dvs. si pentru intocmirea documentelor ce tin de aspectele legale ale furnizarii de produse.

Adresa dvs. de email va fi folosita numai pentru corespondenta asumata (newsletter) sau pentru trasmiterea detaliilor comenzii / platii.

Newsletter-ul este folosit numai pentru transmiterea de informatii cu privire la promotii sau alte oferte speciale practicate de magazinul nostru.

Pentru abonarea la newsletter este necesar sa ne furnizati o adresa de email valida.

Orice utilizator al magazinului nostru are posibilitatea oricind sa se dezaboneze de la newsletter.

www.materiale-izolatie.ro nu foloseste si nu incurajeaza folosirea “spam-ului”.

Clientul beneficieaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei , in conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

De asemenea www.materiale-izolatie.ro isi rezerva dreptul de a refuza clientii care au un limbaj injurios sau care au in istoric refuzuri nejustificate ale produselor.

4.Preturile

Preturile produselor prezentate pe www.materiale-izolatie.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19% , valabila in Romania).

Preturile sunt exprimate in lei si sunt valabile pentru o unitate de vinzare (pachet , bucata , metru patrat , metru liniar , etc…) , asa cum este descrisa pe site.

Preturile produselor din magazinul www.materiale-izolatie.ro pot suferi modificari neanuntate. Promotiile / ofertele speciale prezentate sunt valabile doar in perioada de timp specificata.

www.materiale-izolatie.ro  face toate demersurile necesare afisarii cu acuratete de  informatii corecte si complete despre pretul si caracteristicile produselor , dar exista posibilitatea ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie preluate si/sau afisate eronat.

In eventualitatea in care pretul si/sau caracteristicile produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate eronat , iar livrarea nu s-a efectuat inca ,  www.materiale-izolatie.ro va anunta clientul telefonic sau prin e-mail , in cel mai scurt timp , despre eroarea aparuta.

Reprezentantul www.materiale-izolatie.ro va propune clientului o solutie alternativa cu , caracteristici cit mai asemanatoare , iar in situatia in care clientul nu este de acord cu aceasta , www.materiale-izolatie.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivelor produse.

Preturile din comenzi sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora de catre un reprezentant al www.materiale-izolatie.ro.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se solicita plata unui avans de 20% din valoarea acelor produse.

Garantarea pretului si termenului de livrare se va face dupa incasarea avansului.

5.Livrare

Produsele comercializate de magazinul www.materiale-izolatie.ro sunt noi , in ambalajul original al producatorului.

Livrarea produselor va fi insotita de factura fiscala , precum si de toate celelalte documente necesare din punct de vedere finaciar-contabil.

Livrarea va fi insotita de toate documentele privind conformitatea produselor , dupa caz: declaratii de performanta , certificate de calitate , fise tehnice.

De asemenea se pot pune la dispozitie , dupa caz , fise tehnice de securitate , manuale de instalare , agremente tehnice , etc…

Daca adresa de livrare difera de adresa de facturare , va rugam sa indicati acest lucru prin selectarea optiunii respective.

5.1.Termene de livrare

Livarea produselor se va efectua in 2-4 zile lucratoare pentru produsle aflate in stoc ; acest termen se poate extinde in situatii neprevazute.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda , livrarea se va efectua in termenul comunicat de reprezentantul magazinului www.materiale-izolatie.ro

5.2.Costurile livrarii

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT SAU NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE COMANDA  !

Avind in vedere ca , atit dimensiunile , cit si greutatea produselor difera de la un cos la altul , costurile aferente livrarii produselor selectate se vor comunica telefonic de catre un reprezentant al magazinului nostru.

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pe raza municipiului Ploiesti, pentru cosurile de cumparaturi cu valoare peste 500 lei (cu TVA)

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT in limita a 30 km/sens, pentru cosurile de cumparaturi cu valoare peste 1500 lei (cu TVA)
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pe raza judetului Prahova sau in limita a 60 km/sens, pentru cosurile de cumparaturi cu valoare peste 2000 lei (cu TVA)

Pentru livrari la mai mult de 60 km/sens , costul transportului va fi stabilit atit in functie de valoarea cosului de cumparaturi , cit si de tarifele transportatorilor parteneri.

Pentru cosurile de cumparaturi cu valoare sub 1500 lei (cu TVA) , costul transportului va fi comunicat dupa stabilirea cubajului (volumului) si a greutatii produselor si incadrarea acestuia in tarifele firmei de curierat.

Daca produsele sunt livrate pe paleti, clientul trebuie sa achite contravaloarea paletilor sau sa-i returneze , pe loc , sau sa ofere in schimb , pe loc , alti paleti de acelasi tip. In situatia achitarii acestora, paletii vor fi trecuti pe o factura separata care va fi inmanata de catre delegatul magazinului.

6.Plata

Orice comanda plasata implica obligatia de plata a acesteia din partea clientului.

Aveti posibilitatea sa alegeti metoda de plata dorita ; prin transfer bancar (cu ordin de plata) , cu cardul(disponibila in curind) sau numerar (cash) la livrare.

6.1. Plata prin transfer bacar (cu ordin de plata)

Daca ati ales aceasta metoda veti primi , la adresa de e-mail indicata de dvs., o factura proforma , in baza careia veti putea efectua plata.

Pentru identificarea comenzii , va rugam sa precizati numarul facturii proforme pe ordinul de plata , la rubrica “Detalii”.

Pentru operativitate va rugam sa ne transmiteti o copie a ordinului de plata executat.

6.2. Plata cu cardul(disponibila in curind)

Magazinul www.materiale-izolatie.ro nu percepe niciun comision suplimentar pentru platile efectuate de dvs. in procesul de achizitie a produselor.

Singurele comisioane sunt cele practicate de emitentul cardului dvs.

Tranzactiile efectuate de dvs. se desfasoara pe o platforma securizata a procesatorului de plati, magazinul www.materiale-izolatie.ro neinterferind in tot acest proces.

Toate detaliile tranzactiilor sunt gestionate de catre procesatorul de plati.

6.3. Plata numerar la livrare

Acest tip de plata necesita acceptul prealabil al magazinului www.materiale-izolatie.ro;

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail confirmarea comenzii , care va contine detaliile achizitiei dvs., urmind ca plata efectiva sa o efectuati catre persoana care face livrarea.

 7.Returnari

In dorinta de a ne asigura ca produsele din magazinul www.materiale-izolatie.ro corespund cerintelor dvs., va informam ca aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate , daca doriti acest lucru , intr-o perioada de 14 zile.

Puteti returna produsele achizitionate din magazinul www.materiale-izolatie.ro, prin exercitarea dreptului de retragere, asa cum a fost reglementat de OUG 34/2014 , privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor in caz de retragere.

Costurile directe reprezinta acele costuri legate de : transport , manipulare , livrare , de diminuare a valorii produselor rezultată din manipularea acestora , diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii , caracteristicilor şi funcţionării produselor  sau orice alte taxe necesare returnarii produsului / produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele :

  • contractele de prestări de servicii , după prestarea completă a serviciilor , dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că işi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist ;
  • furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar ;
  • furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora ;
  • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator ;
  • furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente .

 

Asadar, pentru a putea returna produsele , va rugam sa tineti cont de urmatoarele:

       Articolele pot fi returnate in maximum 14 de zile de la cumparare , pe baza bonului fiscal / facturii fiscale primit/(a) la achizitionarea lor , cu suportarea (de catre client) a costurilor directe legate de returnarea produselor.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost achizitionate / livrate (complete , nedeteriorate , avind ambalajul original intact , etc.).

Nu se vor putea returna produsele care prezinta deteriorari , lovituri , ciobiri , zgarieturi , socuri , rupturi , urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Conditiile de retur nu se refera la produsele care sunt neconforme în momentul achizitionarii/ livrarii.

Magazinul nostru respecta in totalitate drepturile consumatorului , asa cum sunt ele reglementate de legislatia in vigoare.

Rambursarea sumelor primite drept plata a produselor

Magazinul nostru va rambursa sumele cuvenite in cel mult 14 zile de la data in care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

Rambursarea se poate amina pină la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vinzării , conform prevederilor OUG 34/2014.

Pentru rambursare va rugam sa completati/transmiteti formularul de mai jos sau formularul  de retragere prezentat in     OUG34/2014,Anexa,parteaB.

8. Forta Majora

 www.materiale-izolatie.ro este exonerat de orice raspundere pentru intarzieri si/sau erori cum ar fi, dar nelimitindu-se la : erori de functionare a echipamentului tehnic de la www.materiale-izolatie.ro , conexiuni necorespunzatoare la internet , conexiuni necorespunzatoare de telefonie , virusuri informatici , accesul neautorizat in sistemele www.materiale-izolatie.ro, erori de operare , precum si cazuri de forta majora prevazute de legislatia romana in vigoare.

 9.Contractul la distanta

Informaţiile menţionate in acesti “Termeni si Conditii” fac parte integrantă din contractul la distanţă incheiat intre magazinul www.materiale-izolatie.ro si client şi nu pot fi modificate decât în cazul în care părţile contractante decid altfel în mod explicit .

Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul confirmării , pe un suport durabil , de către magazinul www.materiale-izolatie.ro (sau un reprezentant al sau) a acceptării comenzii transmise de consumator.

SUNT DE ACORD
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea Politica de utilizare a cookie-urilor