Cum cumpar

  1. Alegeti produsele dorite din meniul orizontal, din categoriile de produse sau cautati produsul dupa denumire
    1. 1. Selectati categoria dorita(eventual subcategoria, daca este cazul);

       

 

  1. 2 Selectati produsul dorit;

 

2. Dupa identificarea produsului, verificati pretul, caracteristicile tehnice, disponibilitatea, apoi introduceti cantitatea dorita

3. Dupa introducerea cantitatii, adaugati produsele in cosul de cumparaturi, apasind butonul

La adaugarea fiecarui produs in coltul din dreapta sus se va deschide o mini-fereastra care va contine cosul dvs de cumparaturi

 

 

4. Vizualizati si verificati cosul dvs de cumparaturi, facind click pe COSUL DE CUMPARATURI

Din cosul de cumparaturi, puteti modifica cantitatile cu ajutorul butoanelor + / - sau puteti sa adaugati produse cu ajutorul butonului "Adauga produse".

 

5. Verificati informatiile despre transport si costurile livrarii.

Avind in vedere ca, atit dimensiunile, cit si greutatea produselor difera de la un cos la altul, costurile aferente livrarii produselor selectate se va comunica telefonic de catre un reprezentant al magazinului nostru.

Astfel, pentru cosurile de cumparaturi cu valoare peste 1500 lei(cu TVA), transportul va fi gratuit pe raza judetului Prahova sau in limita a 60 km / sens.

Pentru livrari la mai mult de 60 km / sens, va fi stabilit atit in functie de valoarea cosului de cumparaturi, cit si de tarifele transportatorilor parteneri.

Pentru cosurile de cumparaturi cu valoare sub 1500 lei(cu TVA),costul transportului va fi comunicat dupa stabilirea cubajului(volumului) si a greutatii produselor.

 

6. Completati informatiile necesare finalizarii comenzii si adresa de livrare(daca aceasta difera de adresa de facturare).

 

7. Alegeti metoda de plata; aceasta poate fi: prin transfer bancar,cu ordin de plata (alegeti Plata prin OP), prin card(alegeti Plata cu cardul) sau numerar la livrare(alegeti Plata la livrare).

8. Plasarea comenzii: cititi cu atentie “Termenii si conditiile” pentru a afla toate informatiile necesare achizitionarii de produse din magazinul nostru si, daca sunteti de acord cu acesti “Termeni si conditii”, bifati casuta respectiva.

Inainte de plasarea comenzii, va reamintim ca orice comandă implică o obligaţie de plată a produselor solicitate!.

Apasati butonul “Comanda”

 

9. Veti primi detalii pentru completarea ordinului de plata daca ati ales aceasta varianta; iar pentru finalizarea comenzii apasati butonul “Confirmare comanda”

10. Confirmarea comenzii: veti primi un email de confirmare a comenzii dvs, si veti fi contactat de catre un reprezentant al magazinului nostru.

                  Va multumim pentru alegerea serviciilor si produselor oferite de magazinul nostru si va mai asteptam!

SUNT DE ACORD
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea Politica de utilizare a cookie-urilor