Despre noi

Isao Group este o companie cu, capital integral romanesc , infiintata in anul 2002. Scopul Isao Group este de a oferi tuturor clientilor nostri produse si servicii si produse de inalta calitate care vin in intampinarea nevoilor lor, de a mentine relatii stranse si principiale atit cu clientii,cit si cu furnizorii nostri.

In ultimii ani s-au dezvoltat continuu eforturile de marketing orientate spre comunicarea cat mai eficienta a ofertei Isao Group , pentru a putea oferi partenerilor nostri solutiile optime in domeniul termo si fono izolarii.

Tot in acest sens s-a largit si sfera de adresabilitate, trecindu-se de la un model exclusiv b2b la un model ce include si b2c prin deschiderea magazinului on-line securizat https://www.materiale-izolatie.ro

Pe langa o gama completa de produse, Isao Group ofera partenerilor sai consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii de termo si fono izolare, preturi speciale, transport gratuit.

Profesionalismul, seriozitatea , experienta, promptitudinea, calitatea produselor si serviciilor oferite sunt doar o parte a principiilor ce ne caracterizeaza si dupa care ne conducem afacerea, iar satisfactia clientilor nostri reprezinta cea mai mare realizare posibila.

SUNT DE ACORD
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea Politica de utilizare a cookie-urilor