Plata si livrare

1.Livrare

Produsele comercializate de magazinul www.materiale-izolatie.ro sunt noi , in ambalajul original al producatorului.

Livrarea produselor va fi insotita de factura fiscala , precum si de toate celelalte documente necesare din punct de vedere finaciar-contabil.

Livrarea va fi insotita de toate documentele privind conformitatea produselor , dupa caz: declaratii de performanta , certificate de calitate , fise tehnice.

De asemenea se pot pune la dispozitie , dupa caz , fise tehnice de securitate , manuale de instalare , agremente tehnice , etc…

Daca adresa de livrare difera de adresa de facturare , va rugam sa indicati acest lucru prin selectarea optiunii respective.

1.1.Termene de livrare

Livarea produselor se va efectua in 2-4 zile lucratoare pentru produsle aflate in stoc ; acest termen se poate extinde in situatii neprevazute.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda , livrarea se va efectua in termenul comunicat de reprezentantul magazinului www.materiale-izolatie.ro

1.2.Costurile livrarii

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT SAU NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE COMANDA  !

Avind in vedere ca , atit dimensiunile cit si greutatea produselor difera de la un cos la altul , costurile aferente livrarii produselor selectate se vor comunica telefonic de catre un reprezentant al magazinului nostru.

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pe raza municipiului Ploiesti, pentru cosurile de cumparaturi cu valoare peste 3000 lei (cu TVA)

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT in limita a 30 km/sens, pentru cosurile de cumparaturi cu valoare peste 6000 lei (cu TVA)
Pentru livrari la mai mult de 30 km/sens , costul transportului va fi stabilit atit in functie de valoarea cosului de cumparaturi,cit si(dupa caz) de tarifele transportatorilor parteneri.

Pentru cosurile de cumparaturi cu valoare sub 6000 lei (cu TVA) , costul transportului va fi comunicat dupa stabilirea cubajului (volumului) si a greutatii produselor si incadrarea acestora in tarifele firmei de curierat.

Daca produsele sunt livrate pe paleti, clientul trebuie sa achite contravaloarea paletilor sau sa-i returneze , pe loc , sau sa ofere in schimb , pe loc , alti paleti de acelasi tip. In situatia achitarii acestora , paletii vor fi trecuti pe o factura separata care va fi inmanata de catre delegatul magazinului.

2.Plata

Orice comanda plasata implica obligatia de plata a acesteia din partea clientului.

Aveti posibilitatea sa alegeti metoda de plata dorita ; prin transfer bancar (cu ordin de plata) , cu cardul(disponibila in curind) sau numerar (cash) la livrare.

2.1.Plata prin transfer bacar (cu ordin de plata)

Daca ati ales aceasta metoda veti primi , la adresa de e-mail indicata de dvs., o factura proforma , in baza careia veti putea efectua plata.

Pentru identificarea comenzii , va rugam sa precizati numarul facturii proforme pe ordinul de plata , la rubrica “Detalii”.

Pentru operativitate va rugam sa ne transmiteti o copie a ordinului de plata executat.

2.2.Plata cu cardul(disponibila in curind)

Magazinul www.materiale-izolatie.ro nu percepe niciun comision suplimentar pentru platile efectuate de dvs. in procesul de achizitie a produselor.

Singurele comisioane sunt cele practicate de emitentul cardului dvs.

Tranzactiile efectuate de dvs. se desfasoara pe o platforma securizata a procesatorului de plati, magazinul www.materiale-izolatie.ro neinterferind in tot acest proces.

Toate detaliile tranzactiilor sunt gestionate de catre procesatorul de plati.

……………………………………….

2.3.Plata numerar la livrare

Acest tip de plata necesita acceptul prealabil al magazinului www.materiale-izolatie.ro.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail confirmarea comenzii , care va contine detaliile achizitiei dvs., urmind ca plata efectiva(daca aceasta metoda de plata este acceptata) sa o efectuati catre persoana care face livrarea; un reprezentant va va contacta pentru a va confirma/infirma acceptarea platii cu numerar la livrare.

SUNT DE ACORD
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea Politica de utilizare a cookie-urilor