Politica de confidentialitate

 

Pentru inregistrarea ca utilizator al www.materiale-izolatie.ro va fi necesar sa furnizati o serie de date personale , precum numele si prenumele , adresa de e-mail , telefon , dar si alte informatii cu caracter personal , care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al magazinului nostru , sa faciliteze procesul unei noi achizitii si sa va informeze cu privire la eventuale promotii si oferte speciale (in cazul abonarii la newsletter).

In conformitate cu legislatia in vigoare , datele furnizate magazinului  www.materiale-izolatie.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost transmise.

www.materiale-izolatie.ro nu solicita si nu stocheaza  nicio informatie referitoare la cardul dvs.bancar , toate informatiile fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

www.materiale-izolatie.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate actiunilor tertilor si nici pentru  problemele de securitate ale serverului ce gazduieste magazinul nostru.

www.materiale-izolatie.ro nu divulga informatiile cu caracter personal furnizate de dvs., folosind aceste informatii numai pentru executarea comezilor primite de la dvs. si pentru intocmirea documentelor ce tin de aspectele legale ale furnizarii de produse.

Adresa dvs. de email va fi folosita numai pentru trasmiterea detaliilor comenzii / platii sau pentru corespondenta asumata (newsletter) .

Newsletter-ul este folosit numai pentru transmiterea de informatii cu privire la promotii sau alte oferte speciale practicate de magazinul nostru.

Pentru abonarea la newsletter este necesar sa ne furnizati o adresa de email valida.

Orice utilizator al magazinului nostru are posibilitatea oricind sa se dezaboneze de la newsletter.

www.materiale-izolatie.ro nu foloseste si nu incurajeaza folosirea “spam-ului”.

Clientul beneficieaza de toate drepturile prevazute de Legiea 677/2001 cum ar fi: dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

www.materiale-izolatie.ro isi rezerva dreptul de a refuza clientii care au un limbaj injurios sau care au in istoric refuzuri nejustificate ale produselor.

SUNT DE ACORD
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea Politica de utilizare a cookie-urilor