Descriere
*Din butonul "Alege Optiunea" selectati grosimea pt a afla pretul corespunzator grosimii dorite
DETALII PRODUS
Cochiliile necaserate sunt realizate dintr-o singura bucata de vata bazaltica,de forma cilindrica goala la interior, avand o taietura longitudinala care permite montarea pe conducta si evita in acelasi timp dupa montaj, prin apropierea fetelor, pierderile de caldura.
DIMENSIUNI
Diametru interior: 33 mm(1 toli)
*Grosime (mm): 20- 30 - 40 - 50 - 60 - 80 - 90 - 100
Lungime: 1.00 m
APLICATII
Cochiliile necaserate se utilizeaza pt:
izolarea termica si acustica a conductelor subterane(in canale termice) si supraterane(atit interioare, cit si exterioare) ce transporta agent termic.
izolarea termica a conductelor de distributie a apei reci impotriva inghetului si a condensului;
izolarea termica a cosurilor de fum.
MONTAJ
La montaj, fanta se va pozitiona astfel incat sa nu permita patrunderea sau acumularea apei sau a umiditatii. Se recomanda fixarea prin legarea transversala (in minim 2 - 3 puncte/ml, uniform distribuite) cu sarma zincata, banda de aluminiu sau platbanda metalica in functie de diametru.
La utilizarea in aer liber se recomanda protectia izolatiei cu un invelis metalic (tabla otel, tabla galvanizata, tabla aluminiu sau inox) sau protector. Atunci cand se monteaza in zone expuse la produse petroliere, produsi in urma arderii, condens, umiditate sau sisteme avand sarcini dinamice (vibratii) solutia trebuie verificata in ceea ce priveste functionalitatea si durabilitatea.
Ambalare, transport, depozitare:Cochiliile sunt ambalate in saci de polietilena sau in cutii de carton; se pot livra si neambalate (pentru diametre mai mari). Transportul se va face in vehicule acoperite, evitandu-se umezeala, lovirea sau degradarile de alta natura. Depozitarea se face in locuri acoperite si fara umiditate. Deasupra cochiliilor nu se vor aseza greutati.
SPECIFICATII TEHNICE:
|
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: